tisdag 22 maj 2018

Uppdateringar och jobb hemifrån

Timarco Sweden AB
söker
Översättare Tyska
"Vi söker en person för löpande översättningar av produkter och mail till våra tyska internetbutiker. Vi säljer underkläder på nätet med välkända märken såsom Triumph, Sloggi, Björn Borg, Abecita, Swegmark, Calida m fl.
  Arbetet utförs hemifrån då vi skickar texter som e-post för översättning samt via inlogg. Svar behövs så snart som möjligt inom rimlig tid dock max ett dygn. Ersättningen betalas ut som lön. Arbetet beräknas ta ca 20-25 timmar/mån."
Krav Tyska
Deltid 0-20% ca 20-25h/mån
Tillsvidare
Fast lön


 Academic Work
söker
Ingenjörssatudent
Symbolisk betalning men oj vilken chans att utvecklas  och den ger ett nätverk utöver det vanliga.
Är du ingenjörsstudent så kan du läsa igenom jobbannonsen om du är nyfiken.

 Karnebrink Konsult AB
söker
Digital marknadskommunikatör
"I vår expansion letar vi efter mer än bara en ny kollega på deltid. Vi letar efter spjutspetsen inom digital marknadskommunikation. Med fördel är du junior i din roll och sugen på att växa in i vårt spännande bolag. Du kommer att vidareutveckla Karnebrink Konsult AB samt underliggande tjänster och produkter, kommunikation med såväl privatkunder som förenings- och företagskontakter genom sociala medier och digitala kanaler som Instagram, Facebook, Linkedin, Youtube samt via vår webbhandel."
 Deltid 20-40%
Sommarjobb/feriejobb 6 mån el längre
OBS ansök senast 29 Juni

Copyright By IN

Övrigt
Travelpanel/Mr jet
"Vi skulle vilja informera er om att Mr.Jet och Ebookers har beslutat att stänga ner denna konsumentpanel – Travel Panel.
Detta betyder att du inte kommer i framtiden att kunna svara på enkäter via Travel Panel. Panelen kommer att stängas ner den 8e juni 2018 så vi ber dig att gå in och använda de poäng du tjänat in hittills innan panelen stängs ner.Kom ihåg att gå in via nedan länk för att ta ut dina poäng innan den 8e juni 2018 från Travel panel.
https://panelist.cint.com/2eca2bb6-66e5-49d8-8667-0fc77d15bfc5"
Jag har tagit ut mina pengar till paypal och det fungerade även utan att jag kommit upp i minimum utbetalning. Så det finns ingen gräns för hur lite du lan föra över till paypal.Panelen tas bort från listan på undersökningspaneler nu.
M3 panelen har ett lotteri inför sommaren. 
En lott kostar 50 poäng gå in och kolla vad du kan vinna. 
Toluna har inga extrapoäng för att skriva välfomulerade tankar i diskussioner igen. Däremot är jag överöst av undersökningar från dem just nu :)

Ha en fin dag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar