fredag 9 mars 2018

Nytt jobb hemifrån och uppdateringar

Bokningsservice i Sverige AB
söker
Marknadsförare
distans
"Vi söker nu efter en marknadsförare till oss på Bokningsservice. Du ska hjälpa oss att uppdatera våra olika register över uppdragsgivare, kunder och leverantörer. Det innebär mycket hantering i excel samt våra övriga system. Du kommer primärt använda webben för att uppdatera uppgifter men i vissa fall kan det även förekomma samtal. 
Din arbetsplats är hemmet och det enda du behöver för att kunna utföra jobbet är en dator med internetuppkoppling."
Heltid
Fast månadslön 15000 kr
OBS Ansök senast 1 April

Här kommer ett lite annorlunda jobb som riktar sig till alla er som vill få in foten i TV produktionsbranchen. OBS OBS Sista ansökningsdag idag!

Fri Television Skandinavisk Media AB
söker
Producenter
"Vi söker efter 10st producenter som vill skapa program att synas på tv100. Ni får komma själva på programide men vi har självklart förslag som ni kan få lyssna på. Finns ni redan idag på youtube så är det inget problem, ni har redan fördelen att ni är vana bakom kameran. Tv100 är en plattform för just producenter där vi jobbar som ett team. 
Vi erbjuder en ersättningsmodell som är provisionsbaserat, eventuellt en viss utrustning finns att låna. Man får trygghet genom man äger sitt eget material och möjlighet att sända det på andra kanaler.
 Ingen erfarenhet krävs."
OBS Sista ansökningsdag idag! 9 Mars

Övrigt
ger nya kunder 
50 kr rabatt när du handlar varor för 350kr.
Använd koden MATSMART0318
Obs gäller bara för 1000 kunder.
Och fram till den 18 Mars.

Ha en fin helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar