onsdag 19 september 2018

Lite olika yrken på distans

Miljonbemanning
söker
Studie/yrkesvägledare
Distans
"Tjänsten handlar om ren vägledning, inga administrativa arbetsuppgifter eller liknande åläggs studie och yrkesvägledaren. Vägledningen sker under bokade tider och ingen drop in tillämpas, endast förregistrerade deltagare. Tjänsten är extra, vid behov. Dagtid. Du arbetar på distans och kommunikationen sker digitalt. Detta kan då med fördel göras vid sidan om din övriga sysselsättning."
Deltid/tillsvidare
Fast Lön
OBS Sista ansökningsdag 12 Januari 2019


Meritcrowd Ab
söker
Skribent för SEO-texter
5 platser
OBS ingen tidigare erfarenhet krävs!
"Det enda kravet är att man stavar bra och har bra flyt i sina texter, det krävs ingen tidigare erfarenhet. Ersättningen är per ord, så för att du ska få bra betalt för din tid ser vi gärna att du skriver ganska snabbt också.

Skriva texter utifrån olika instruktioner eller översätta texter. Du kommer logga in på vår webbsida och se vilka uppgifter som finns tillgängliga, sen väljer du vilka du vill utföra (skriva eller översätta).

Lön : Ersättningen sätts efter hur lång texten är som ska skrivas eller översättas. Ersättningen är ca 13 öre per ord. För att det ska bli bra ersättning för din tid ser vi gärna att du kan skriva 1000 ord i timmen eller mer."
Ansök senast 1 November

Läkarjouren i Sverige AB
söker
Medicinsk sekreterare/vårdadministratör
Distans
"Vi söker nu en medicinsk sekreterare eller vårdadministratör som vill arbeta med journaldokumentation på distans. Som en del av vårt team får du möjlighet att arbeta självständigt i en spännande verksamhet."
Timlön
Tillträde snarast
OBS sök arbetet senast 15 Oktober

Ipsos
söker
Telefonintervjuare 
distans
Passen är oftast mellan 17-21, du bokar själv in dina pass per vecka.
Timlön


Torsviks Tobak och Spel
söker
spelläggare Trav och Stryktips
10 platser
"Vi söker fler Spelläggare (tips och travexperter) 
till vår satsning på spel via internet.
 Du har ett genuint intresse för tips och trav och helst har hållit
 på ett tag med det. 
Har du dessutom ett stort socialt följe på nätet är vi mycket intresserade att prata vidare med dig. 
Jobbet innebär att du själv konstruerar och lägger ut dina system på våra siter. Marknadsföring av dina egna rader ingår i jobbet. 
Vi ser helst att du är idag en insatt spelare som vet var det innebär att konstruera system på tex. Stryktipset och V75 men är du en "upcoming star" är du lika välkommen att söka. Det viktigaste är att du har kunskapen och intresset för tips och trav. 
Arbetet bedrivs hemifrån och du arbetar på distans åt oss."
Lön Rörlig Ackords eller provision
Obs Sök arbetet senast 3 Oktober


Bild By IN
Så gott med kastanjer nu är det tid för dem:)


Övrigt
Kämpat lite med min ekonomi efter sommaren och det lär hålla på 1 månad till.
Har gjort en hel del undersökningar denna månad vart jag en varit, buss, tåg, fikarasten etc etc. till och med från vårdcentralen när vännen vart sjuk.
det har blivit lite utbetalningar från cintpaneler och Toluna samt plockat ut presentkort från m3panelen och nordstat panel.se .

Ha en fin dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar