lördag 27 maj 2017

Lördagsnyheter

Studentwork
söker
administratör
"Du kommer arbeta med företagets alla sociala medier så som facebook, instagram, blogg och liknande. Du kommer att svara på mail och ha adminisitrativt ansvar. Arbetet är väldigt flexibelt, du kommer arbeta ca 5-8 timmar i veckan och på valfri plats."
Krav: du måste ha en dator
Deltid 5-8 tim/vecka
Distans/hemifrån

BGA VIDEOPRODUKTION AB
söker
Kundtjänstmedarbetare
Tyskland
 "Dina arbetsuppgifter består i att svara på kundförfrågningar via E-post mot den Tyska marknaden. Även översättning av text från Svenska till Tyska ingår i arbetsuppgifterna
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som säljare eller kundtjänst. Ett intresse för design och form är en fördel. Eftersom du själv väljer dina arbetstider är detta ett perfekt jobb för dig som studerar eller driver eget. Tyska som modersmål (eller extremt goda kunsskaper) är ett krav för arbetet."
Distans/hemifrån
Deltid ca 1 timme per dag/20%
Obs sista ansökningsdag 21 juni

Modernera
söker
Modersmålslärare Tigrinja
Distans
"Du kommer att jobba hemifrån vilket innebär att du kan jobba var som helst i Sverige. Du ska ha tillgång till ett lugnt och tyst rum och stabil internetuppkoppling. Du ska ha tillgång till en PC, headset och en webbkamera. Eftersom utbildningen ges på distans krävs god förmåga att kommunicera pedagogiskt via Skype och på telefon."
Deltid -20%
Varaktighet 6 mån el. längre
Fast Lön
OBS Sista ansökningsdag 2 Juni

Modernera
söker
distanslärare inom många olika ämnen.
 
Tog en fika i Nyköping och titta runt.
 Sverige är fantastiskt!


Övrigt
Skickat efter Kay Bojesen mini apa från yougov.

 Ha en fin helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar