torsdag 2 mars 2017

dagens lediga

Fri Assistans AB
söker
bemanningsansvarig
hemifrån
"Du ansvarar för vår jourtelefon utanför kontorstid var fjärde vecka, 16:30-09:00 på vardagarna och hela lördag och söndag. Du tar emot inkommande samtal och löser bemanningen när behov uppstår ute hos våra kunder. En stor del av jobbat handlar om att ha en dialog med kunderna och bolla alternativ med dem samt ordna en lösning som fungerar för alla inblandade. Det vanligaste ärendet är att en assistent sjukanmäler sig och ditt jobb är att ordna med en ersättare men eftersom många av våra kunder har assistans dygnet runt kan det även uppkomma andra ärenden som inte kan vänta tills kontorstid och ditt jobb är då att finnas tillhands och vara behjälplig med detta, eller hänvisa ärendet vidare när det är nödvändigt. Du arbetar hemifrån eller på den plats du själv väljer. Vi har ett kontor som gärna får använda men det går också utmärkt att sköta dina arbetsuppgifter hemifrån."
Deltid/extrajobb
Arbetstid:  var fjärde vecka, 16:30-09:00 på vardagarna och hela lördag och söndag.
Tjänsten är ett vikariat till att börja med
 men det finns goda möjligheter till fast tjänst på sikt.
Fast Lön
OBS Sista ansökningsdag 7 Mars

 Öron- Näsa- och Halsmottagningen Södertälje
söker
Läkarsekreterare
hemifrån
" Öron-Näsa-Hals Mottagning Södertälje söker en läkarsekreterare, tjänst för journalskrivning ( TakeCare journalsystem). Möjlighet att jobba hemifrån."
Deltid 40-60% 6 mån eller längre
Fast lön och rörlig
OBS Sista ansökningsdag 17 Mars


 Övrigt
Begärt utbetalning från Globaltestmarket, och presentkort kommit från 
en del ram paneler.

Aktier har gjort ett inköp för lite paypal pengar i H&M.
Annars försiktig till max just nu.
Om du är kvinna och gillar att läsa och bubbla om aktier och privatekonomi
finns den roliga och informativa facebook gruppen Economista.

Ha en fin dag!

2 kommentarer:

  1. Hej! Jag undrar om du vet ifall http://jobba-hemifran.com är ett seriöst företag? Kan inte hitta så mycket information om det. Tacksam för svar!

    SvaraRadera
  2. Hej! Kikade på sidan och läser du hemsidan ordentligt är den inte skriven av svenska redaktörer. utan ibland faktiskt riktigt dålig översättning. Däremot vet jag inte om det är seriöst. Ett av de företag som erbjuder chatt med erotiskt innehåll. Om du vill ha ett sådant arbete varför inte kontrollera red hat. De är svenska och deras avtal är nog enklare att förstå. Mvh/sanna

    SvaraRadera