torsdag 19 januari 2017

Arbeten hemifrån idag

Academic Work
söker
Student 
Digital marknadsförare
"Academic Work söker för Efecta Service AB räkning en student med intresse för digital marknadsföring som vill ha ett meriterande extrajobb inom området. Denna person kommer ansvara över innehållet på företagets hemsida, skapande och utskick av nyhetsbrev och uppdatering av sociala medier. Då ingen i företaget ansvarar över detta idag kommer personen få arbeta kreativt och självständigt med att bygga upp dessa delar."
Start omgående slutet jan-början feb
Deltid ca 3 timmar per vecka
Hemifrån eller kontor Stockholm

Region Östergötland
söker
Vårdadministratör till akutkliniken
"Vi söker en vårdadministratör eller läkarsekreterare som kommer att arbeta tillsammans med ett positivt gäng. Tjänsten ersätter en arbetskamrat som går i pension. Du kommer att arbeta med journalskrivning, DRG-kodning, receptionsarbete. Beroende på din bakgrund och erfarenhet kommer du att få ett eget ansvarsområde. Arbetet följer akutflödet och innebär att du arbetar både dag, kväll, natt och två av fem helger. Vi arbetar med önskeschema vilket i gengäld innebär att du i ganska stor utsträckning kan styra din tid efter dina egna behov. Finns även möjlighet att arbeta hemifrån"
Heltid
Start 1:a April
OBS Sista ansökningsdag 29 Januari

Letar du arbete som transkriberare?
Kika in på denna sida som låter mycket seriös och bra!
 Hela deras tanke är att allt görs på distans när det gäller företaget även administration.
Gillar det jag läst på hemsidan

Information:
" Ibland kallas det distansarbete när någon jobbar hemifrån en dag per vecka, någon driver ett enmansföretag hemifrån eller någon åker till ett kontor i Stockholm för att samarbeta med kollegor i andra världsdelar. Hos oss innebär distansarbete att det inte finns någon fysisk plats att åka till. Var och en arbetar hemifrån, eller från fritidshuset, eller från en solstol i Sydamerika. Var och en jobbar när de vill, morgonpigga, nattugglor, småbarnsföräldrar och singlar som vill leva livet, alla hittar bra arbetstider hos oss."
Länk till att söka jobb hos dem 

Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar